Шок за Михаела Филева: Рапърът Павел заживя с красивата виетнамка!

Шок за Михаела Филева: Рапърът Павел заживя с красивата виетнамка!
5 (100%) 1 vote

Рапърът Павел Николов и Кристина Нгуен живеят заедно, за ужас на Михаела Филева!

Рапърът Павел вероятно вече намери жената. Защото красавицата Кристина Нгуен заживя с него под един покрив. Манекенката с виетнамски корени сама се похвали в социалната мрежа, че живее с певеца.

рапърът Павел

Рапърът Павел заживя с красавицата Кристина Нгуен

Тя уточни за почитателите си в мрежата, че вече не живее в родния си град Велико Търново, а се е преместила в София. И живее заедно с Павел Николов. Веднага под поста й заваляха пожелания за щастие и много любов за връзката им.

Лятото чаровницата изкарва главно на Черноморието. Там е и хип-хоп изпълнителят, който също пътува често до морето заради участията си по клубовете. След края на лятото той отново е в София, където вече се премести и неговата настояща половинка.

Вероятно това е шанс връзката им да продължава да се развива. Според слуховете двамата се разделили, защото Павел вече искал семейство и свои деца, но Кристина не била готова на подобна сериозна стъпка.

Манекенката искала да се развива в кариерата си и затова не била навита на подобна решителна крачка.

Това била и причината Павел да се раздели с предишното си дългогодишно гадже Михаела Филева. Певицата не искала толкова рано да става майка и да сменя памперси, докато Павел напирал да става татко.

Според друга клюка Павел обаче не бил верен на младата изпълнителка и често й слагал рога. Накрая чашата на търпението й преляло и Михаела Филева се изнесла от общата им квартира.

С днешна дата се твърди, че тя си има ново гадже, което я обича и я прави много щастлива. Но със сигурност ще я парне под лъжичката заради голямата й любов Николов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар