Зейнеб Маджурова на седмото небе: Сгоди се за Стоят Балевски!

Зейнеб Маджурова на седмото небе: Сгоди се за Стоят Балевски!
5 (100%) 1 vote

Годежен пръстен с диаманти блесна на ръката на Зейнеб!

Зейнеб Маджурова сияе от радост. Любимката на Гала се изфука с огромно бижу на ръката си. Диамантеният пръстен е много стилен и красив и според специалистите струват минимум пет бона.

Зейнеб

Зейнеб вече е сгодена за милионера Балевски

Репортерката и ко-водеща на „На кафе” най-после постигна мечтата си. Тя отдавна искаше да стане законна снаха на богаташката фамилия Балевски.

От години Зейнеб и Стоян Балевски са гаджета. Дори вече живеят под един покрив, но Стоян така и не проговаряше за брак и венчило. Но накрая нещата се случиха така, както искаше нахаканата репортерка.

Стоян нямал нищо против да заведе Зейнеб до олтаря, само че срещал съпротивлението на родителите си. Майката и таткото на Стоян не искали в дома им да влиза момиче, което не е от християнската вяра.

За да им докаже, че е подходяща за сина им, Зейнеб много се промени. Както имиджа си така и начина си на живот. Репортерката е придобила и вкус към лукса, след като заживя с любимия си.

Стоян Балевски не спира да я глези с екзотични екскурзии до различни дестинации, както и с луксозни подаръци. Зейнеб вече се облича само с маркови дрешки и си купува скъпи и стилни бижута от лъскави бутици.

Преди да се сгодят вече официално Стоян Балевски го раздаваше ерген, въпреки че бе сериозно обвързан. А според злите езици само заради популярността и известността на Зейнеб и това, че зрителите я харесвали, те я прибрали в дома си.

С днешна дата Стояни Зейнеб отново са в чужбина. Двамата са на ваканция и вероятно работят за наследник, подозират и техните колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар