Владо Береану скочи на вестник „Труд“: Забъркахте уникален тюрлю-гювеч! (виж тук)

Владо Береану скочи на вестник „Труд“: Забъркахте уникален тюрлю-гювеч! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Владо Береану размаха пръст на колегите си вестникари!

Журналистът Владо Береану едва ли ще остане любимец на колегите си от вестник „Труд“. Не и след назидателната реч, която им дръпна. И ги обяви за некомпетентни писачи, забъркали истински „тюрлю-гювеч“.

Владо Береану

Владо Береану яко насоли колегите си от вестник „Труд“

„Уникален тюрлю-гювеч забърка вестник „Труд“. В статия без автор се твърдят множество чисти измислици. Насочени към русофили и русофоби у нас.

В началото се обяснява, че мястото където са горени докумени до Радомир е сметище. По някаква „Труд“-ова логика на сметище е нормално да гориш документи.

След това от „източници“ на вестника в нашите „служби“ се оказва, че ЦРУ и румънските служби СРИ, заедно със Сорос и тяхния агент, румънския журналист Атила Биро готвят преврат у нас срещу Борисов. В тази акция участва румънското посолство у нас и агент на СРИ Ели /Елица/ Стоичкова. Което може да не истинското и име.

От румънска страна в заговора участват и евро депутата Моника Маковей /не се споменава, че е бивш министър на правосъдието, създала прокуратура Антикорупция/. И Лаура Кьовеши свален шеф на антикорупционния орган /не се споменава, че същата сега е Зам. главен прокурор, като нашата ТВ звезда – Гешев/.

Но в заговора участва и руското военно разузнаване ГРУ. Което подслушва еврочиновници в хотел „Маринела“ /така се забъркват и Арабаджиеви/. Междувременно „експерти по сигурността“ казват на „Труд“, че Маковей, Кьовеши, СРИ, ЦРУ, Сорос и ГРУ организират и антикорупционните протести в Румъния.

Ясно доказателство за всичко това е, че един от ръководителите на протестите в Румъния Флориан Бъдица „пуши марихуана преди, по време и след протестите“, коментира Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар