Кака Лара на бунт срещу Фейсбук: Ето как променя новия алгоритъм на мрежата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Лазара Златарева или Кака Лара скочи срещу социалната мрежа!

На бунт срещу социалната мрежа Фейсбук скочи любимката на малчуганите Кака Лара. Лазара Златарева, както е истинското й име, е твърдо решена да промени новия алгоритъм на мрежата, който определя какво и кога да виждаме. Ето какво написа Кака Лара:

Кака Лара

Кака Лара скочи срещу новия алгоритъм на Фейсбук

„Аз реших да заобиколя промяната на алгоритъма на Facebook, т.к. не виждам толкова много приятели.

Ето как да избягвате слушането на същите 25 приятели от ФБ и никой друг. Информационната ви емисия показва само последните публикации от едни и същи хора, около 25, няколко пъти едни и същи, защото facebook има нов алгоритъм.

Тяхната система избира хората, които четат твоята публикация. Въпреки това бих искал да избирам за себе си, затова ви моля за услуга. Ако прочетете това съобщение, оставете ми бърз коментар, „здравей“, стикер, каквото искате, така че ще се появи в моята новинарска емисия.

В противен случай Facebook избира какво да ми покаже, а нямам нужда Facebook да избере приятелите ми. Социалните медии засягат комуникацията.

Копирайте и поставете този текст на стената, за да можете да се наслаждавате на повече взаимодействие с всичките си контакти и да заобикаляте системата.

Благодарим ви за информацията на онези, които вече са копирали и поставили по-горе. Докоснете с пръст по цялата публикация и ще ви се покаже „копие“, кликнете върху „копиране“.

След това отидете на страницата си, започнете нова публикация и поставете пръста си върху бялото поле. Излиза „поста“, кликнете и тук вече е копирано. Благодаря ти!“, пише Кака Лара, а мнозина я последваха в това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар