Ваня Костова крие тайна снаха (Вижте снимки на жената до сина й Боян)

Гласувайте за статията

Ваня Костова има снаха, която е забулена в мистерия, никой не знае коя е половинката на сина й Боян

За тайната снаха на Ваня Костова никой не е чувал, нито я знае в светските среди. Единственото, което до скоро витаеше в публичното пространство бе, че синът на легендарната певица има дъщеричка от половинката си. Която е на 6 години.

Говори се, че снаха и свекърва не се разбират много, много. За първи път снимки на жената до Боян Михайлов излизат на светло. Пусна ги столичното издание „Галерия”. Както и някои подробности за любимата жена на Боян Михайлов.

Синът на Ваня Костова със смейството си
Снимки: Галерия

Тя се казва Стефания Цветкова и е русенка. Жената е много образована има цели 2 висши образования. Успешно се е дипломирала в Музикалната академия и НАТФИЗ. Преди е била водеща в СКАТ. А в момента е ангажирана в кастинг агенция. Където върши различни задачи за реклами и късометражни филми.

Младите се запознали съвсем случайно. Боян от много време нямал сериозна приятелка и по негов адрес се говореше, че е обсебен от майка си и затова не се задомява.

Връзката на Боян и Стефания се развила светкавично, че дори майка му не успяла да реагира когато гаджето му забременяло. Когато се родило момиченце то било кръстено на баба си Ванеса.  А младото семейство с бебето се нанесло в същия блок дето живее певицата. Само, че на съседен етаж.

Според слуховете тази идея бил на свекървата. Която уж искала да помага в грижите за отглеждане на детето. Но по-скоро Ваня искала да следи семейните отношения на сина си, предават от hotarena.net.

Близки до певицата се подсмиват и твърдят, че снахата била добро момиче. Но в никакъв случай не отговаряла на високите изисквания на свекърва си да е от богато семейство и сой, а била обикновена актриса.

Вижте още сниимки на снахата на Ваня Костова в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар