Нона Йотова живее в истински палат (Вижте луксозното й имение в полите на Витоша)

Гласувайте за статията

Нона Йотова тъне в лукс като кралица, депутатката от БСП живее в пълен разкош

Нона Йотова и нейната половинка Богомил Боне се ширят в огромна като палат къща. Която се намира в един от най-тузарските столични квартали.

Снимка: Ретро

Макар луксозната сграда да е оградена с висока ограда през пролуките й може да се види целия двор. Комшии на новоизлюпената депутатка разказват, че  него има големи зелени площи, алеи с цветя, които водят към приказна беседка. Там съпрузите посрещали гости на барбекю.

Явно актрисата е голяма любителка на всякаква растителност. Освен цветята в градината тя отглеждала асма и овощни дръвчета. А вътре в къщата било пълно със саксии с всякаква растителност. Преобладавали орхидеите, които са от любимия на блондинката вид.

Домът на Нона е подреден изрично по неин вкус. Тя пренебрегнала съветите на дизайнерите и изцяло подбрала мебелите и цветовите нюанси.

Актрисата предпочела да избере за стените на жилището боя с оранжев цвят. Като на места използвала розовите нюанси. Най-ексцентричен е цвета на меката мебел, разположена в хол като тристаен апартамент. Те са тапицирани със светло червена кожа. Социалистката използвала същия цвят за завесите си.

В палата на примадоната е пълно с нейни снимки, могат да се видят и плакати по стените. Които висят до скъпи картини и други произведения на изкуството. Любимото й кътче е камината от мрамор. До която Йотова обича да си пийва по чаша червено вино, предават от retro.bg.

Нона и Богомил Бонев са собственици на още два доста апетитни имота. Единият се намира в подножието на Пирин. А другият в Гърция.

Вилата в Банско е уникална с каменната си облицовка от дялани камъни. А морската им къща също била впечатляващо луксозна и се намирала на остров Тасос.

Вижте още снимки от столичния дом на Нона Йотова в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар