Принц Хари в паника заради Меган Маркъл

Принц Хари в паника заради Меган Маркъл
5 (100%) 1 vote

Принц Хари силно притеснен, съпругата му дава първо интервю като принцеса

Принц Хари е в паника заради жена си. Актрисата Меган Маркъл ще даде първото си кралско интервю, с което ще бележи началото на официалните си ангажименти пред пресата и като херцогиня на Съсекс. Тя взима участие в документален филм за кралица Елизабет. И колко изненадващо — говори само за себе си.

Самият Хари, както и другите членове на семейството разказват за Елизабет. А Хари дори се шегува за пребиваването в Бъкингамския дворец. В разговор с млади стажанти той казва. „Завиждам ви, вие ще прекарате повече време тук, отколкото съм живял аз през целия си живот. А сте тук само две седмици. И не се стряскайте, ако от някой коридор неочаквано изскочи кралицата. На мен и досега ми се случва да го правя“, допълва още той.

С признанията си Хари предизвиква усмивки, а леля му принцеса Ан и принц Чарлз разказват за приключенията си с кралицата на кралската яхта. „Бавачката имаше за задача да ни държи мирни в каютата, а нашата най-важна задача беше да се измъкнем от нея. И доста добре се справяхме. Бяхме доста палави деца“, спомня си дъщерята на принц Филип и Елизабет Втора.

Меган от своя страна разказва за воала и защо е избрала цветята — символи на британската общност. „Уау, 53 държави. Определено ще бъда доста заета. Но за мен цветята са символ на красотата на всяка една страна и за мен е чест да бъда част от всички тях. Нямам търпение да ги опозная“, добавя тя. Като любими обаче сочи калифорнийския мак, както и ранен химонант или зимниче, както тя самата на шега го нарича. Тези две растения дори са част от нейния собствен герб.

Хари под тревога заради първото интервю на Меган Маркъл сн. Инстаграм

Хари под тревога заради първото интервю на Меган Маркъл сн. Инстаграм

Меган казва в интервюто, че няма търпение да започне с обиколката си, а също и да стане официален посланик на общността пред останалите държави в Европа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар