Направи го: Мегз си изсмука лицето, махна всичкия силикон!

Направи го: Мегз си изсмука лицето, махна всичкия силикон!
5 (100%) 1 vote

Мегз определено изглежда различна и много по-хубава!

Мегз отново шашна последователите си. Топ дизайнерката е премахнала всички импланти от лицето си. Миглена Каканашева – Мегз никога официално не потвърди информацията, че има корекции по лицето.

Мегз

Мегз махна наблъскания силикон от лицето си, изглежда много по-добре

Според нея тя си инжектирала само филъри във физиономията. Направила го с цел да моделира скулите, устните и овала на лицето си.

Злите езици обаче коментират, че Коко Шанел от Раковски има делеч по-сериозни подобрения по себе си. Те й преписваха трайни импланти по скулите и брадичката, както и доста силикон в устните. Освен това Мегз се наблъска и силикон в бюста си, за да стане деколтето й по-пищно.

По последни данни обаче всички манипулации със скалпела вече са далеч в миналото й. Това сподели самата Мегз в коментари са под снимката си в социалнаат мрежа.

Амбициозното миньнонче вече е разградила всички импланти по лицето си и сега изглежда далеч по-свежо и по-добре. Подобренията по лицето си топ дизайнерката направила в елитна клиника в Турция. Манипулацията й струвала 5000 долара.

Има и снимки, на които се вижда как изглежда Мегз преди и след корекциите си. Днес, седем години по-късно, тя изглежда така, както е била при участието си в шоуто „Къртицата”.

Тогава тя е била едва на двадесет години и плени всички с чара си. Сега вече е по-голяма, но е още по-нежна и женствена чаровница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар