Бомба: Златка Райкова и Благой Георгиев са лудо влюбени!

Бомба: Златка Райкова и Благой Георгиев са лудо влюбени!
5 (100%) 1 vote

Кой да предположи, че Благой Георгиев ще хлътне по Златка Райкова?!

Секс бомбата Златка Райкова и полузащитникът Благой Георгиев са вече двойка. Според клюката любовта им избухнала преди две-три седмици. Те още не са обявили връзката си публично, но фактите от социалната мрежа са категорични.

Благой Георгиев

Благой Георгиев завъртя главата и на Златка Райкова

Преди седмица Злати качи снимка от Слънчака, където е заедно с екипа си, който се грижи за визията й. Това са фризьорът Момчил Спасов и гримьорът Цецо Андреев. По същото време и Благо Георгиев публикува фото как скача с парашут на същото място. В скока му партира Цецо Андреев.

Миналия уикенд Русата Златка се появи в антрето на 5-звезден хотел във Велинград. Там русото изкушение обяви ,че снима реклама за най-новата си колекция. Няколко часа по-късно и национала не закъсня, а качи голо стори за своята персона.

Феновете му станаха разногледи от тялото му с татуировките по него, атлетичните бедра, преси и мускули. Локацията се оказа същата, като при Злати, в спа столицата.

На скрийншот Благой Георгиев шофира и някой го снима от телефона. Сега вече е ясно, че това била Златка Райкова. Папараци под тепетата в Пловдив засекли двамата да обядват в ресторант в квартал „Кючук Париж”.

Русата красавица не криела близостта си с Георгиев, а той изглеждал много щастлив. Според клюката надарена в пазвата силиконка и нашареният ритнитопковец вече живеят заедно. Двамата буквално били неразделно.

Още повече, че в началото на годината футболисът прекрати активната си кариера на терена и има бол свободно време. Тази пролет съвсем изненадващо Златка Райкова получи предложение за брак от бившото й гадже Георги Валентинов.

ММА боецът падна на крака в ефир, по време на участието й в шоуто „Като две капки вода”, като поиска ръката на Злати. Плеймейтката нямала никакво намерение да се омъжва и да ражда деца, но въпреки това боецът й купи годежен пръстен.

Благой Георгиев пък се разведе със съпругата си, рускинята Есмер Омерова, която му роди и син. Докато Златка се изяваваше на сцената се мълвеше, че плейбоя омагьосал друга участничка-Гери-Никол. И двамата обаче отрекоха да имат нещо общо помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар