Венета Райкова бясна: Каква е тази злоба?! Изгорете книгите ми, щом толкова ви дразнят! (виж тук)

Венета Райкова бясна: Каква е тази злоба?! Изгорете книгите ми, щом толкова ви дразнят! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова обидена от отношението на литературните критици към творчеството й!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова не крие обидата си от отношението на литературните критици към творбите й. Тя скочи в социалната мрежа, за да натрие носа на „разбирачите“.

Венета Райкова

Венета Райкова е бясна, че не уважават книгите й

„Каква е тази злоба??? Защо?? Нито съм гледала предаването по БНТ, нито ще коментирам статия пълна с неточности!! Изгорете книгите ми щом толкова се дразните, че хората ги купуват, или напишете вие“, беснее Венета Райкова.

Думите й са по повод написаното в наш известен литературен сайт, което представяме на вашето внимание без редакторска намеса:

„Библиотеката“ се завърна в ефира на БНТ – в нов час и с нов водещ. И още с първия му брой се разрази буря. В рубриката „Изборът на книжаря“ беше спомената последната книга на Венета Райкова – веднага след „Все още аз“ на Джоджо Мойс и „Едно лято в Италия“ на Пип Уилямс.

Контекстът беше ясен – това се купува през лятото. Никой не може да го знае по-добре от един книжар. Бяха употребени „правилни“ епитети – леки книги, летни книги, а „Скандал“ на Венета Райкова беше наречена дори „булеварден роман“.

До този момент този непретенциозен читател познава от телевизора само същата тази Венета Райкова. И я разбира, тя говори на неговия език. Затова я чете. Високомерието на „разбирачите“, на онези с високите критерии и естетически изисквания, го плаши. То го кара да се чувства смален и нищожен“, пише в ploshtadslaveikov.com.

Именно тези думи вбесиха амбициозната блондинка Венета Райкова, която нададе вой до небесата. И за пореден път натърти, че романът й бил на първо, а не на второ място:

„Лъжа още в увода!! Книгата ми не е след Джоджо Мойс и т.н., а на първо място!!!! Лесно проверим факт!! Само погледнете профила ми от 10 август, когато излезе “Скандал” до днес!!!

Първи места във всички големи вериги книжарници – “Хеликон”, “Хермес”, “Сиела”, Ориндж”! Какви са ми на мен тези хора, че да ме слагат на първо място, а не книгите, които те издават???? Чест и почитания, че не манипулират класациите!“, обяснява водещата на „Папараци“.

Която сериозно обмисля идеята следващият й роман да носи заглавието „Завист“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар