Цвети Стоянова самотна на рождения си ден

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова празнува с децата от школата си

Без гадже и без ансамбъла изкара 24-ия си рожден ден Цвети Стоянова

Преди дни красавицата отбеляза празника си само с отбрани гости – пише „България днес“. Вместо със семейството си Цвети Стоянова реши да сподели емоциите с малки дечица, на които е треньор и преподава художествена гимнастика – отбелязва изданието.

Сред поканените гости обаче не се вижда приятелят й – футболистът Александър Любенов. Зли езици побързаха да обявят раздялата помежду им, въпреки, че гимнастичката не е обявило официално разлъката. Нейни близки обаче побързаха да коментират, че нито едно от златните момичета не е уважило празника й. Въпреки това Цвети Стоянова без колебание обяви, че се чувства най-щастлива в този период от живота си.

Тортата за празника бе в детски стил. Върху нея са изобразени няколко еднорога и дъга, символиращи новото начало и красотата на живота. Въпреки злостните коментари световната шампионка изглежда много добре. Тя е напълно възстановена, след многобройните пластични операции, които претърпя в опит да прикрие и заличи напълно травмите след опита си за самоубийство през 2016 г.

Златното момиче е с ботокс в лицето, като и скули. Сложила е и силиконов бюст, тъй като падането уврежда голяма част от гръдния й кош. Най-трудно Цвети Стоянова заличи белега на врата си. Днес от него обаче няма и помен.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар