Божана и Нора Недкова на нож в кухнята на „ВИП Брадър“ (Вижте)

Божана и Нора Недкова на нож в кухнята на „ВИП Брадър“ (Вижте)
1 (20%) 1 vote

Божана нарече Нора Недкова „мърла“

Божана и Нора Недкова започнаха истинска война в кухнята на „ВИП Брадър“. Вредните навици на плеймейтката подразниха страшно много Божана и тя беше на косъм на си изтърве нервите. Говоренето с пълна уста, оставянето на отпадъци по кухненските плотове, „цялата тази нечистоплътност“, накараха Божана да номинира своята съквартирантка.

Божана нарече кичурите на плеймейктата „киче“ и я обвини, че не се къпе, а се „пере“. Тя оцени и интелекта на Нора като „-150 градуса по целзий“. Славена Вътова също защити Божана като каза, че ако й се наложи да живее с Нора би реагирала много по-остро на поведението на плеймейтката.

„Не знам кой го е ял тоя ананас, ама да си оставиш така като първия селяк“, възмущава се готвачката, когато влезе в кухнята, за да приготви закуската. През това време се появи и Нора, която отново се беше захванала с най-важното нещо – външния си вид. „Отива да си пере косата“, захапа Божана плеймейтката, отговаряйки на въпроса на Петко. След като Божана помоли Нора да си изхвърли отпадъците от ананаса, където им е мястото, тя прехвърли вината на Диона и отиде да си оправя прическата.

Темата за мръсотията, в която е потънала цялата къща на „ВИП Брадър“ въобще не е сред приоритетите на Нора. Това, което вълнува плеймейтката повече е новата й коса. Тя се разкърши в банята, радвайки се на „кичето“ без да се интересува от дребнавите битовизми и мнението на нейните съквартиранти.

Стефан също не остана равнодушен към „проблемите“ с ананаса и говоренето с пълна уста. Той сподели, че лично е видял Нора да реже плода и да оставя отпадъците по плотовете. Любимият на Гала направил забележка на плеймейткта да не говори с пълна уста, но без резултат.

Нора Недкова и Божана на нож заради навиците на плеймейтката сн. Фейсбук

Нора Недкова и Божана на нож заради навиците на плеймейтката сн. Фейсбук

Навиците на Недкова определено й изиграха много лоша шега в номинациите тази вечер. Те бяха един от основните доводи на съквартирантите за номинирането й. Но най-много издразниха Божана, която едвам си сдържа нервите при срещите си с Нора в къщата.

Нора вбеси Божана още при правенето на бюджета за седмицата сн. Фейсбук

Нора вбеси Божана още при правенето на бюджета за седмицата сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар