Джино Бианкалана пак удари на камък

Гласувайте за статията

И този път щастието не му се усмихна

Бившият брадър Джино Бианкалана отново удари на камък.

Преди известно време се понесе мълвата, че покрай дългия престой на Джино Бианкалана в болница, се е стигнало до заиграване с една от лекарките.

За негово огромно съжаление обаче помежду им няма да се получи нищо. Семейството на изгората му категорично не харесвало Джино Бинакалана за зет. Те се притеснявали най-вече от факта, че има връзки с престъпния свят.

Джино Бианкалана

И този път щастието не му се усмихна

Най-голяма тревога обаче им създавал слухът, че Джино завличал жени с пари. Семейство Каневи имат съмнения, че брадърът иска да се ожени за красивата им дъщеря именно заради богатството им. Допълнителен негатив към профила на Бианкалана имало и твърдението за ромската му жилка.

Припомняме, че според светската мълва Гино Ташев, както е истинското име на Джино Бианкалана, е тръгнал от ромското гето. Цялото му семейство заминало за Щатите преди две десетилетия. И зад Океана обаче той залитал по „тънката част“.

Не трябва да се забравя и това, че името му бе забъркано с банка, за която се твърдеше, че точи кредитните карти на клиентите си. БГ общността в Щатите пък твърдят, че Джино е замесен в чикагската афера за източване на банкови сметки, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар