Елена Тихомирова стана неразпознаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Краката й са толкова тънки, че приличат на солети

Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ – Елена Тихомирова, е станала неразпознаваема.

Тя никога не е била дебела, но сега направо е стряскащо слаба. Мнозина от почитателите на Елена Тихомирова дори я оприличиха на скелет. По този начин тя се превърна в поредната известна личност, попаднала в плен на отслабването, без граници.

Елена Тихомирова

Краката й са толкова тънки, че приличат на солети
Снимка: Инстаграм

На снимката, която Елена Тихомирова неотдавна публикува в профила си в Инстаграм, изглежда направо плашещо. Бившата изгора на скандалния шеф на „Топлофикация“ – Валентин Димитров прилича на скелет, върху който дрехите висят като парцали.

Краката й са толкова тънки, че приличат на солети. Мнозина дори остават с впечатлението, че ще й се счупят всеки момент. Очевидно миската е заложила на здравословния начин на живот, че дори е прекалила.

Според запознати вариантите да изглежда по този начин, са два – или не се храни достатъчно, или прекалява с тренировките по степ аеробика и скуош. Преди време тя дори бе споделила в свое интервю, че направо се е вманиачила по тях. Всъщност за причината можем само да гадаем, но резултатът безспорно, е направо стряскащ.

Това, което се вижда от кадъра в никакъв случай не изглежда добре. Дори мнозина от специалистите по диетология и здравословно хранене са категорични, че Елена Тихомирова е на ръба на анорексията, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар