Горещо: Азис се награби с шоколадова красавица!

Горещо: Азис се награби с шоколадова красавица!
5 (100%) 1 vote

Азис разпали мъжките фантазии с последната си гореща снимка!

Азис не спира да провокира. Кралят на поп фолка умее да фокусира вниманието върху себе си. Независимо дали е положително или не дотам доброжелателно.

Азис

Азис се мляска с гореща шоколадка

Новата му песен с участието на голямата актриса Цветана Манева предизвика много коментари. Разпалените дискусии сред обществото продължават и до днес с пълна пара.

Цветана Манева обаче е доволна от участието си в клипа на Азис. Актрисата дебело подчерта, че подкрепя каузата му, а думите в края на песента е написала лично тя самата. Актрисата призова хората да се замислят как общуват помежду си.

„Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията – това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо.

А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват”, посочи актрисата. Цветана Манева пожела също да има толерантност към различните.

Азис стана и ко-водещ в новия сезон на Вип Брадър и пак провокира внимание.

Но провокациите на Васко не спират само с това. Певецът е крал и на изненадите. Доскоро той имаше имидж само на гей, но сега пак обърна представите за себе си.

Защото пусна в социалните мрежи доста прелюбопитни кадри. На тях изпълнителат на „Хабиби” е сред шоколодави девойки. На едно от кадрото поп фолк идолът дори се целува страстно с една от тях.

И тя е като двойничка на световно известният модел Наоми Кембъл. „Шоколад ли ядеш, Васко“, питат последователите му в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар