Щерката на Ванко 1 е супер красавица: Ивана няма нито една корекция по себе си!

Щерката на Ванко 1 е супер красавица: Ивана няма нито една корекция по себе си!
5 (100%) 2 votes

Щерката на Ванко 1 била напълно естествена!

Скандалният рапър Ванко 1 ще има доста главоболия с щерка си Ивана. 16-годишното момиче е истинска красавица. Тя се различава коренно от децата на известните у нас. Ивана Главчева надарена с естествена хубост.

Ванко 1

Ивана стиска палци на Ванко 1 във Вип Брадър

Момичето притежава чаровни лице с правилни черти, естествено плътни устни и тъмна коса, която допълва мчара й. Тя надминава по хубост доста свои връстнички, а дори и по-големите какички.

Критиците са категорични ,че тяа притежава естествена хубост. И надминава щерките на Анелия-Ивон, дъщерята на Глория-Симона Загорова, както и наследницата на Орхан Мурад – Сузанита по красота.

За тези девойки отдавна се говори, че не спират да си слагат хиулорон в устните си и да се подлагатн на пластични интервенции. Въпреки крехката си възраст, те се подлагат на корекции.

Ивана Главчева обаче страни от подомбни корекции. Тя има атрактивен и привлекателен вид, но не го използва за евтина сензация. Приоритет за нея е образованието и тя заляга яко над учебниците.

Добро впечатлени еправи, че профилът на Ивана Главчева е с поверителен достъп. Не всеки може да разглежда снимките й и да се любува на момичето.

Това означава, че Ивана не иска да се възползва от известността на баща си, рапъра Ванко 1. И разбира, че на тази възрасте по-добре да страни от медийната шумотевица.

Така щерката на известния рапър избугва нелепите коментари на нагли обожатели. По този начин чаровницата спестява доста нерви на своя татко, който е готов да защитава момичето си от нежелани ухажори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар