Жоро Бирмата обявен за държавно издирване, Алисия под наблюдение

Жоро Бирмата обявен за държавно издирване, Алисия под наблюдение
3 (60%) 1 vote

Съвсем наскоро Бирмата ошамари Алисия от ревност

Любимият на Алисия – Жоро Бирмата, въртял контрабанда с баща си

Трите бирми са обявени за издирване във връзка с разбитите фабрики за производство на нелегални цигари – пише „България днес“. Ченгета търсят под дърво и камък бащата Елоги и синовете му Димитър и Георги Станоев, известен като Жоро Бирмата – разкриват пред изданието източници от разследването.

„Тримата са обявени за общодържавно издирване в момента. Събират се данни дали са напуснали страната и ако са установи, че са извън пределите на България, ще бъдат търсени и международно“ – категорични са ченгетата.

В ареста за 24 часа попада майката на Жоро Бирмата – Лидия Станоева, известна като Лидка Скалата. Тя обаче твърдяла, че с мъжа си Евлоги били официално разведени и от години нито го е чувала, нито го е виждала. Според нея синът й Георги също нямал нищо общо с бизнеса на баща си.
Тайни ченгета обаче вече наблюдават Алисия, да не би Жоро Бирмата да цъфне при нея. Ако стори това, той ще бъде задържат. Певицата не е разпитвана, тъй като срещу нея подозрения няма.

„Тези хора са били собственици на фабриките, те са организирали производството и са получавали печалбите“ – твърди заместник-главният прокурор Иван Гешев. Според изнесени от него данни, незаконните фабрики в Дупница, Горна Оряховица и Тутракан за цигари генерират поне 10 милиона лева месечно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар