Стана ясно къде се мести „Бон Апети“

Стана ясно къде се мести „Бон Апети“
5 (100%) 1 vote

Добра новина за почитателите на готварското предаване

След като стана ясно, че кулинарното предаване „Бон Апети“, бе свалено от ефира на Нова тв, за почитателите му излезе добра новина.

Оказва се, че съвсем скоро те ще могат отново да заимстват рецептите за вкусотиите, които приготвят Лора и Стоян. Разликата е само тази, че от ноември „Бон Апети“, ще се излъчва в ефира на „24 Kitchen“.

„Бон Апети“

Добра новина за почитателите на готварското предаване

Единственото, което не е ясно за момента е часовият пояс, в който ще се излъчват епизодите на „Бон Апети“. От екипа на предаването написаха на страницата си в социалната мрежа Фейсбук: „Ще се състезаваме във висшата кулинарна лига. Здравейте, Джейми и компания.“.
Освен това те допълниха, че предстои да съобщят подробностите.

Припомняме, че водещите на „Бон Апети“ – Лора Найденова и Стоян Сейменски станаха телевизионен екип още през 2011 година. Двамата вече имат зад гърба си над 1 800 заснети епизода. В тях те са показали на своите почитатели повече от 5 000 кулинарни рецепти.

Предаването отпадна от програмната схема на Нова тв от новия телевизионен сезон. Вместо това шефовете на медията взеха решение да удължат с половин час предаването на Гала – „На кафе“.

Тази седмица по „24 Kitchen“ тръгва новото предаване „Нещо сладко с Павел Павлов“. Любителите на десерти ще могат да го гледат всеки ден от 14 и от 22 ч., пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Стана ясно къде се мести „Бон Апети“”

  1. Юри

    Ное. 28. 2018

    Как можахте да сваляте такова добро предаване от ефир

  2. Иван Филопов

    Дек. 21. 2018

    Това беше най прекрасното кулинарно предаване! Как можаха да го свалят от ефира на Нова и го заменят с простотиите на Гала!?

Добавете коментар