Хороскоп за 17 септември, понеделник

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Понеделник и напрегнат, но и късметлийски. Само внимавайте при взаимоотношенията си с околните. Склонни сте да допускате грешки. Не е изключено да имате главоболия. Денят е много ползотворен в семейните дела.

Телец
Задействайте връзките си и бъдете настойчиви в постигане на целите. Имате приятелска подкрепа и прекрасни възможности за професионални постижения. Действително изпъкват някои ядове, но не се отказвайте от успеха си при най-малките трудности.

Близнаци
И вие сте застрашени от неправилни действия, внимавайте. Старателно избягвайте разправии и конфликти, въпреки че може да имате семейни неприятности. Денят е много хубав за контакти с приятели и уреждане на лични дела.

Рак
Понеделник носи положителни емоции при срещи с приятели и близки хора. За някои се очертава запознанство с интересен човек. При други е възможно делова връзка да прерасне в любовна. По отношение на работата си обаче ще се сблъскате с проблеми.

Лъв
Любовните ви дела изискват известни компромиси от ваша страна. Забравете минали огорчения и внимавайте да не си създадете допълнителни неприятности. Денят е много добър за делова реализация, но не изключва финансови ядове.

Дева
За голяма част от знака понеделник се характеризира със семейни ядове, но ако заложите на срещите с приятели, ще задоволите емоционалните си потребности. Някои от вас не са лишени и от любовни преживявания. В работата си ще се радвате на подкрепа, а по отношение на парични дела – успех.

Везни
Планетните аспекти фиксират метаморфози в любовния живот и делови успехи. Хубаво е да не пренебрегвате връзките си и да работите в сътрудничество с приятели. Освен че ще си спестите неправилни действия, ще имате и желаната емоционална пълнота.

Скорпион
Не е лошо и вие да наблегнете на контактите, да се консултирате с по-компетентни от вас хора по интересуващите ви дела. Възможни са парични ядове, но общо взето понеделник носи късмет. Имате шанс да получите и желани протекции от влиятелен мъж.

Стрелец
Понеделник е много благоприятен за творческа работа и финансова дейност. Не сте предпазени от някои ядове, но в по-голяма степен изглежда сами ще си ги предизвикате. Освободете се от лошите спомени и мисли.

Козирог
Звездите откриват прекрасни възможности за подновяване на стара връзка или започване на работа по изоставен проект. При всички случаи ще се чувствате тонизирани от развитието на обстоятелствата. Денят е много успешен и ползотворен, но внимавайте за грешки в общуването.

Водолей
Понеделник е напрегнат и конфликтен, не са изключени огорчения. Внимавайте и вие да не правите грешки, контролирайте темперамента си, подбирайте думите. Денят е подходящ за сътрудничество с приятели.

Риби
Не е лошо и Рибите да се пазят от допускане на грешки, особено по отношение на домашни дела или такива относно имот. Денят се характеризира с хубава промяна – звездите обещават успех и придобивки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар