Горещи разкрития от миналото на Ева Веселинова

Горещи разкрития от миналото на Ева Веселинова
5 (100%) 1 vote

Има доста опити зад гърба си да се сдобие със слава

Горещи разкрития от миналото на репортерката на „Господари на ефира“ – Ева Веселинова, видяха бял свят.

Преди да се добере до репортерското място в Господарите, Ева Веселинова, която вече е и коментатор в предаването „На кафе“, се е изхранвала като сервитьорка. Тя е работила и като продавачка на златни бижута на остров Санторини.

Ева Веселинова

Има доста опити зад гърба си да се сдобие със слава

Нейният звезден час ударил, след като се пробвала да пробие чрез конкурса „Мис Плеймейт“. При все, че напористата сливналийка имала всички данни, за да спечели, наградата била отмъкната от Елена Кучкова.

В състезанието, в което Ева Веселинова се хвърлила жадно и без дрехи пред цяла България, участвала и Джулиана Гани. За огромно съжаление Ева дори не успяла да влезе в челната тройка. Въпреки неуспеха, Ева не се демотивирала. Голите й фотоси дори изстреляли кариерата й стремглаво нагоре.

През същата година Ева Веселинова била абонирана за участие в телевизионната игра, която се излъчваше до неотдавна по Нова тв – „Сделка или не“. При все, че там стана любимка на публиката и на водещия Румен Луканов, блондинката, представяна като Ева от Санторини, се оказа пълен карък.

При все, че не успя да отвори кутия пълна с пари, Ева все пак спечели. Именно в играта тя доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира“. При все, че красавицата е родом от Сливен, тя рядко се прибира там. Семейството й живее в Гърция, а самата тя изкарала цели 10 години от живота си в южната ни съседка.

Тя дори била на крачка да сключи брак в Гърция, но по пътя към олтара се отказала и се прибрала в родината си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар