Ваня Костова била любовница на Стефан Диомов (Вижте защо Ева й е бясна)

Ваня Костова била любовница на Стефан Диомов (Вижте защо Ева й е бясна)
2 (40%) 1 vote

Ваня Костова била фаворитка на Стефан Диомов, Ева бясна, че композиторът я лансира

Враждата между Ваня Костова и Ева Найденова тлее от 80-те години. Още по онова време чепапата половинка на Гого била бясна на очилатата певица. Която била толерирана от Стефан Диомов.

Говори се, че по онова време Ваня била любовница на бургаския композитор. И макар двамата никога да не са признавала за интимна връзка из целия музикален бранш отношенията им за никого не били тайна.

Снимка: hotarena.net

Още с представянето си като участник във „ВИП Брадър” певицата намекна във визитката си, че е била муза на композитора написал  песните. Които и до днес остават едни от най-големите български хитове. Тя се гордее с факта, че създаването им било провокирано от самата нея.

И това си е факт, който никой не би оспорил. Ваня Костова изпълнява най-хубавите песни на Диомов. А той не спираше да я хвали и да я засипва с комплименти.

Нещото, което преляло чашата на търпението било, че бургазлията я нарекъл първи ангелогласна. Думите му вбесили Ева и тя яростно пита: „Ние да не би да сме дявологласни?”, спомнят си  за конфликта в Тоника паметливи.

Завистта така обзела вдовицата на Гого, че я влачила с години. Стигнало се до там, че дори смъртта на басистът не успяла да помири врагините. Ева забранила на Диомов и колежката си присъстват на погребението и да не стъпват на гроба му предават от hotarena.net.

Ваня и Ева и до днес пазят лошите си спомени. Дали конфликта им от миналото ще се превърне в истинска война в Къщата на ВИ Брадър предстои да видим.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар