Сара Джесика Паркър на съд за кражба на бижута

Гласувайте за статията

Съдят Сара Джесика Паркър за бижута за 150 000 долара

Сара Джесика Паркър бе изпратена на съд заради откраднати бижута. Холивудската звезда е една от най-желаните, когато става дума за рекламни лица, но въпреки това не всички са доволни от работата си с нея. От фирмата „Кат Флорънс дизайн“ са подали съдебен иск срещу актрисата. А причината е, че Сара е откраднала бижута от тях, които така и не е върнала.

Всъщност историята е повече от тривиална. Актрисата била поканена да бъде рекламно лице на марката. След като заснела няколко фотосесии за тях, получила разрешение да носи обеците и другите накити на компанията за срок от два месеца. Сара се съобразила с договора и постоянно се появявала с бижутата на публични места. След края на договора обаче, актрисата сякаш „забравила“ да върне бижутата обратно.

И именно това предизвикало гнева на фирмената управа.

От агенцията на няколко пъти молили актрисата да върне бижутата, но тя все така „забравяла“, докато накрая съвсем отказала да се занимава с тях. Тогава те се принудили да поискат обратно накитите по съдебен път.

Говорителят на Сара Джесика Паркър отрече за скандала и заяви, че нищо такова не се е случвало. В същото време даде да се разбере, че актрисата смята подобни твърдения за обидни.

Всъщност холивудската дива не е единствената обвинявана в кражба. Преди нея и Мерил Стрийп бе обвинена от Карл Лагерфелд, че поръчала дреха, но отказала да я плати, с мотива, че й плащат, за да носи друга. Друга холивудска звезда — Дженифър Лоурънс също имаше проблеми с модни дизайнери заради обвиненията, че е искала пари, за да носи техни рокли, а после не връщала тоалетите.

Сара Джесика Паркър сн. Flickr

Сара Джесика Паркър сн. Flickr

Що се отнася до бижутата — повечето звезди се възползват от статута си на ходещи реклами, но рядко проблемите им с ювелирите стават публично достояние. Явно на екранната Кари Брадшоу не й е за първи път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар