Бившата съпруга на Роман Абрамович: Бракът с него беше затвор! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Бившата съпруга на Роман Абрамович за първи път проговори за развода им

Бившата съпруга на Роман Абрамович проговори за развода им. Ирина Абрамович, майка на по-голяма част от децата му, негов бизнес партньор и бивша съпруга от 11 години е разделена с него. Никой обаче не би предполагал, че раздялата за нея е била повод за празник, а бракът му с Даша Жукова е предизвикал единствено съжаление към новата му съпруга.

Двамата се женят през 1991 година, когато Ирина е стюардеса в самолетна компания. До развода им през 2007 година никой не подозира, че имат проблеми помежду си. Двамата винаги са казвали, че имат идеален развод и са пример за приятелска раздяла. Дори и след края на брака им, те ревностно се подкрепят един друг, а Ирина винаги говори само хубави неща за Роман.

Първата съпруга на Абрамович признава, че нещата не са се променили и днес. „Той е чудесен приятел и ние имаме перфектни отношения. Заедно решаваме за децата, освен това той се грижи нищо да не ни липсва. Но въпреки това съм по-щастлива, след като се разведохме. Бракът ни беше като златен затвор. Постоянно ме следяха папараци. Обсъждаха дрехите ми, къде вечерям, кои са приятелите ми. Щастлива съм, че това свърши и е зад гърба ми“, казва още Ирина.

Именно по тази причина, тя съчувства на Даша Жукова, след като научила, че последната се е омъжила за олигарха. Към днешна дата Ирина продължава да пази личния си живот в тайна, но открехва вратата на ежедневието си. „Обичам да ходя на театър, изложби, църковни литургии, кино… Често организирам партита в дома си за приятели. Но не ми липсва бракът с Роман.

Ирина Абрамович проговори за развода с Роман Абрамович сн. You Tube

Ирина Абрамович проговори за развода с Роман Абрамович сн. You Tube

Всъщност от него получих най-големи си подарък, когато се разведохме. Тогава получих свобода“…разкрива бившата съпруга на милиардера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар