Елена Тихомирова се стопи като вейка (Шок снимки на известната миска)

Гласувайте за статията

Елена Тихомирова на прага на анорексията, миската е поредната сред известните с проблеми с килата

Елена Тихомирова, която стана Мис България за 2003 г изглежда наистина плашещо на снимка. Тя не е била никога сред най-впечатляващите бг красавици, но в последно време е станала напълно неузнаваема.

Снимка: Фейсбук

Бившата любовница на Вальо Топлото е заприличала на скелет, който ходи. Станала е само кожа и кости и дрехите, с които се облича висят на нея като дрипи. Краката й приличат на солети, които могат да се счупят всеки един момент.

Явно, че миската е заложила на „здравословен” начин на живот. Можем единствено да гадаем на какво се дължи притеснителната й визия. Дали не слага никаква храна в устата си? Или пък прекалява с тренировки по аеробика и скуош. Както самата тя призна преди известно време, че е развила мания към тях.

Каквато и да е причината Тихомирова не изглежда никак добре и е само на една крачка от страшното заболяване анорексия.

Снимка:Фейсбук

След скандала, който се завихри едно време с Вальо Топлото, който пръскал държавни пари за луксозни подаръци и за лъскав начин  на живот на своята любовница Елена изчезна от светлините на прожекторите.

Снимка: Фейсбук

Запознати издават, че тя няма нов мъж в живота си. Залягал единствено над науките. Като завършва поредно висше образование. Водела съвсем обикновен живот като на всяка една средностатистическа българка, предават от електронното издание за свески новини hotarena.net.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар