Стефан на Гала разкри истината (Мрази ли Нора Недкова?)

Гласувайте за статията

Стефан на Гала сподели харесва ли Нора Недкова

Стефан на Гала разкри истината. Снощи между него и Нора Недкова избухна скандал в къщата на „ВИП Брадър“. След играта „Кутии“, където всеки един от участниците имаше възможност да вземе определена кутия и да разкаже история, свързана с написаното на нея, Стефан не взе правилната кутия. Или поне така мисли президентът на Къщата – Нора Недкова.

На кутията, която Стефан грабна без да е мислил да обижда никого, с цел да увеличи бюджета за храна на съквартирантите, пишеше – „Мразя Нора“. Това на секундата изкара плеймейтката извън нерви. Тя очевидно не разбра нито замисъла на играта, нито действията на Стефан. Въпреки че той многократно след играта се опита да й обясни защо го е направил,  усилията му не се увенчаха с успех.

Днес в „На кафе“ Стефан имаше възможност да обясни действията си още веднъж, след като снощи остана неразбран от плеймейтката. Още преди да включат любимия на Гала, на живо от Къщата, тя категорично го защити в скандала с Нора. Водещата обаче не пропусна да каже и няколко мили думи за Недкова. Тя подчерта, че й е станало мъчно за Нора. „Ти го играеш доброто ченге в семейството“, коментира Патрашкова, казаното от Гала.

Любов

Гала се разчувства след като разбра, че ще могат да си поговорят със Стефан. Още щом зърна своя любим и чу гласа му, на лицето на водещата грейна още по-широка усмивка. От щастие тя почти се разплака. Стефан започна разговора с комплименти към Гала. „Първо да кажа на Гала, че е изключително красива. За сетен път се убеждавам, че няма по-хубава“, бяха думите му, с които разтопи сърцето на своята любима в ефир.

„Кубчето“ Стефан взима, защото тяхната цел към края на играта е да се вземат максимален брой кубчета, с цел повишаване на бюджета за следващата седмица. „Кубчето взех и смятам, че нормално се обосновах защо го взимам“, пояснява Стефан. Той допълни също, че не познава Нора и „омразата“ не е насочена лично към нея. Стефан уточни, че не харесва „този тип поведение, показано от медиите, свързано с Нора“.

Стефан на Гала и Нора Недкова се сдърпаха жестоко сн. Фейсбук

Стефан на Гала и Нора Недкова се сдърпаха жестоко сн. Фейсбук

„Исках да повиша седмичния бюджет“, казва още любимият мъж на Гала и допълва, че това не е било насочено персонално към Нора, а по-скоро към общоприетия модел на поведение. С действията си обаче Стефан успя да си навлече омразата на Недкова в Къщата, а да не забравяме, че държи властта там.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар