Бременна ли е Алекс Сърчаджиева?

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева се появи в ефир с наедряло коремче

С появата на Алекс Сърчаджиева в ефир тръгна слух, че тя е бременна с второ дете. Причината за това е наедрялото коремче, с което блондинката се появи на старта на ВИП Брадър.

За никого не остана тайна, че тя е надебеляла не само в лицето, но и в областта на корема. Освен с бузки, Алекс се появи и със закръглено коремче, което роклята не успя да прикрие.

Отдавна тя мечтае за второ дете. В свои интервюта младата актриса често споделя, че иска още една рожба. Дъщеричката на водещата вече е на 8 години, а тя самата е на 35 години и може би е осъзнала, че няма време да отлага второто майчинство.

Факт е, че щерката на покойната Пепа Николова е склонна към напълняване и с всяко качване на няколко килца тръгват слухове, че тя е бременна.

Но сега Алекс Сърчаджиева деликатно отклонява отговора на въпроса дали е бременна и сменя темата. Преди с охота опровергаваше слуховете, че очаква дете. Но този път не желае да коментира твърдението, че в утробата ѝ  расте нов живот. Вероятно от суеверие е решила да запази тайна бременността си, поне докато не влезе в третия месец, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар