Димитър Рачков с още един щедър жест към Мария Игнатова (Вижте как ще компенсира лошото си отношение към нея)

Димитър Рачков с още един щедър жест към Мария Игнатова (Вижте как ще компенсира лошото си отношение към нея)
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков не спира да глези Мария Игнатова, откакто двамата се събраха

Димитър Рачков е луд по Мария Игнатова. Откакто двамата се събраха, той не спира да я глези. Комикът иска да се реваншира за лошото си отношение към нея в периода, в който бяха разделени.

В момента двамата все още не живеят под един покрив. Мария Игнатова е в дома на майка си, а нейният любим – в ергенската си квартира. Но всяка вечер двамата са заедно и се чувстват като гаджета.

Влюбените искат час по-скоро да заживеят под един покрив. Но комикът иска първо да осигури на любимата си всичко, което тя заслужава. Той се е заел с търсенето на ново жилище, в което ще свият любовното си гнезденце. Водещият е наел няколко брокера, които търсят имот според критериите му.

След раздялата с Мария Игнатова, той взе решение да продаде дома, в който живееше с нея. Комикът побърза да се отърве от имота, в който всичко му напомняше за блондинката. За да го продаде по-бързо той дори смъкна цената му на 254 000 лв, въпреки че според запознати апартаментът е струвал много повече. Но Рачков нямал търпение да изчака и продал имота на по-ниска цена, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

В края на това лято той сбъдна още една мечта на Мария. След венчавката им в Италия, той я изненада с къща край морския бряг. Блондинката отдавна мечтаела за дом край морето. Преди няколко седмици Рачков купи къща в гръцкия курорт Олимпиада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар