Стоянка Мутафова е приета в болница (Подробности)

Стоянка Мутафова е приета в болница (Подробности)
5 (100%) 2 votes

Стоянка Мутафова е приета в столична болница

Театралната легенда Стоянка Мутафова влезе в болница. Възрастната актриса ще остане няколко дни в болнично заведение в столицата. „Телеграф“ съобщава, че състоянието на Мутафова, която в началото на годината навърши 96 години, е стабилно. Причина за нейния престой в болничното заведение са изследвания.

Лекарите ще прегледат обстойно звездата. И за да са сигурни, че състоянието ѝ  е стабилно, те ще я задържат няколко дни в болницата. Веднъж на няколко месеца актрисата се преглежда обстойно. Въпреки възрастта си, тя се чувства перфектно.

Само след седмица театралната легенда ще се завърне към професионалните си ангажименти. Енергичната Стоянка Мутафова не просто ще се върне на сцената, но и ще продължи с обиколките си из страната. Тя се зае с представянето на автобиографичната книга, написана от нейната дъщеря. Произведението носи заглавието „Добър вечер, столетие мое“.

В мемоарите, написани от Муки Грубешлиева, всички ще имат възможността да узнаят интересни факти от живота на великата актриса.

Стоянка Мутафова ще започне новия театрален сезон, заредена с много положителна енергия и нови сили. Тя сподели в мрежата, че се чувства много добре след емоционалното лято, което е прекарала.

Възрастната актриса съчета професионалните си ангажименти с почивка край морския бряг и вече е готова за новия сезон, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар