Деси Слава продължава да дебелее (Шокираща снимка)

Деси Слава продължава да дебелее (Шокираща снимка)
3.67 (73.33%) 3 votes

Деси Слава не просто не успя да свали натрупаните по време на бременността килограми, но и продължава да качва още

Феновете на Деси Слава са шокирани от нейната визия. Блондинката винаги е имала проблеми с теглото. Но след раждането, този проблем придоби нови измерения. Пайнерката не просто не успя да си върне предишните мерки, но и продължава да качва килограми.

Снимките, които тя публикува в социалната мрежа, са обработени и на тях изглежда перфектно. Но действителността е коренно различна. Феновете на Деси Слава, които са имали възможността да я видят на живо, са шокирани от нейния вид. Те дори я оприличават на Тони Димитрова не заради гласа, а заради визията.

Блондинката е пуснала двойна гуша и голям корем. Но очевидно тя самата никак не се притеснява от наедрялото си тяло и залага на разголени тоалети и прозрачни материи.

Фенове на звездата вече я сравняват с нейната колежка от Бургас. Сравнението именно с Тони Димитрова не е случайно. Бургазлийката е върл противник на диетите. Според нея те трябва да бъдат забранени, тъй като не водят до нищо добро.

Деси също не обича. Тя отказва и да спортува с любимия си. Благо по никакъв начин не я мотивира да отслабне. Той е на мнение, че и по този начин тя изглежда добре и няма нужда от отслабване, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар