Спипаха Меган Маркъл без охрана (Херцогинята разхожда кучето си инкогнито)

Спипаха Меган Маркъл без охрана (Херцогинята разхожда кучето си инкогнито)
4 (80%) 1 vote

Пореден скандал с Меган Маркъл, излязла от двореца без охрана

Меган Маркъл без охрана, на разходка с кучето? Невъзможно, но факт. Снимка на жена с куче, която поразително прилича на херцогинята на Съсекс разбуни социалните мрежи. Според фенове това наистина е Меган, която очевидно се опитва да продължи нормалния си начин на живот. В момента принцесата е взела при себе си домашните си любимци и очевидно се наслаждава на компанията им.

репортерката на CBS Лиз Петрило, споделя, че е била край апартамента на Меган и Хари в двореца Кенсингтън, когато видяла Меган с домашния й любимец. Тя е убедена, че това е била херцогинята, която след това дори почистила след кучето си, преди да го прибере.

Около Меган не се виждала охрана, нито пазачи. Самата дукеса носела дрехи на служител, които още повече скривали истинската й самоличност.

От двореца категорично отричат на снимката да е заснета херцогинята. Те са категорични, че дамата може и да прилича на новата принцеса, но не е тя.

„Не ме интересува какво казват от двореца. Това е толкова човешки и мил момент, който не се сдържах да споделя. Трогателно е, че тя сама се грижи за децата си“, казва още Лиз Петрило.

По думите й Меган е изляза от образа на студена принцеса и е показала истинското си лице.

Междувременно се заговори, че вътрешния кръг на принцесата е силно ограничен и тя е скъсала дори със старите си приятели. „Меган вече не знае на кого да вярва. След сватбата с Хари много нейни приятели се оказаха вън от обкръжението й. Останаха само онези, които не говорят с медиите.

Меган Маркъл спипана без охрана и на разходка с кучето? сн. Туитър

Меган Маркъл спипана без охрана и на разходка с кучето? сн. Туитър

Тя понесе тежък удар от семейството, заради което платиха и приближените й. С две думи — вътрешният й кръг е много, много тесен“, разкриват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар