Синът на Ваня Костова: Колегите й не се чувстваха комфортно с нея на сцената

Синът на Ваня Костова разкри защо е напуснала "Фамилия Тоника" сн. Фейсбук
0

Синът на Ваня Костова разкри защо е напуснала „Фамилия Тоника“

Синът на Ваня Костова разкри защо майка му е напуснала „Фамилия Тоника“. В специално интервю той сподели също и как се е чувствала Ваня след напускането на групата. Според Боян Михайлов колегите на майка му от „Тоника“ не са се чувствали комфортно с нея на сцената затова и тя е напуснала.

„Защото нейните колеги не са се чувствали комфортно с нея“, категоричен е синът на Ваня. „Може би е привличала по-голямата част от вниманието на публиката с импровизации и „специални ефекти“ – като това Теодосий Спасов да излезе да й акомпанира на сцената на концерт на „Тоника“ или президентът на Републиката, да излезе на сцената без да са се уговаряли с майка ми и да каже: „Ваня, дай една китара, за да изпеем една песен заедно и да пее с нея. Един екип, когато е изграден от хора, които не се чувстват добре, не би трябвало да работят заедно и се разделят“, казва Боян Михайлов, пише „България днес“.

„Тя е родена певица, да импровизира на сцената, нещо, за което е била критикувана от колегите си. Но аз съм свидетел на това как всеки един от изпълнителите в „Тоника“ е импровизирал на сцената и то блестящо. Но в един момент й казват, че не са съгласни тя да импровизира на сцената. И тогава майка ми си тръгва. Един артист, една пойна птица не трябва да живее в клетка“, разказва синът на Ваня за напускането й на групата.

Според Боян майка му е преживяла тежко раздялата с „Тоника“. Но през годините Ваня не била лишена от от вдъхновение й създала много красиви песни, част от които още не са издавани, споделя още синът на Ваня.

Боян казва също, че когато Гого от „Тоника“ се разболял, майка му помогнала да се намерят спонсори за лечението му.

Синът на Ваня Костова разкри защо е напуснала "Фамилия Тоника" сн. Фейсбук
Синът на Ваня Костова разкри защо е напуснала „Фамилия Тоника“ сн. Фейсбук

Тази вечер във „ВИП Брадър“ предстои да видим каква е причината Ваня да напусне „Фамилия Тоника“. И съвпада ли тя с това, което казва синът й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.