Кулагин доведе Диона до нервен срив (Рапърката иска да напусне „ВИП Брадър“ заради него)

Гласувайте за статията

Кулагин продължи да напада Диона

Кулагин докара Диона до нервен срив. Гримьорът не си поплюва и продължи войната с рапърката, която започна снощи. Във вчерашния епизод на „ВИП Брадър“ певицата реши да защити Нора Недкова и си навлече гнева на Валентин. Той обвини Диона и Нора, че са влезнали в коалиция и предложи да отстъпи поста си на рапърката. На събранието проведено от Недкова, не се стигна до решение на проблема.

Острите думи на Кулагин успяха да наранят Диона. Това, че приятелки я гримират за клиповете й безплатно, я засегна най-много. Тя се зарече, че няма да бъде „средството му за изпъкване“.

Тази вечер в предаването войната между Диона и Кулагин продължи. Гримьорът успя да доведе рапърката до нервен срив с хилядите обиди, които отправи към нея. Диона направо полудя след като Кулагин я обвини, че има „много любовници“. Гримьорът мина всякакви граници, когато намеси майката на рапърката, както и тази на Нора, докато те готвеха в кухнята.

„Още веднъж ако заговориш за семейството ми ще стане лошо“, ядоса се Диона. Но Кулагин продължи. „Няма да ти говоря повече, панаир такъв“, не се спря гримьорът.

Рапърката не издържа на напрежението и на хилядите нападки от страна на заядливия си съквартирант и се разплака. Нора се притече на помощ на своята приятелка и като че ли това малко ободри Диона.

И въпреки че Кулагин твърди, че не се заяжда и няма нищо против рапърката, а само изтъква „истината“, дори съквартирантите го посъветваха да престане.

Кулагин докара Диона до нервен срив сн. Фейсбук

Кулагин докара Диона до нервен срив сн. Фейсбук

Последва играта „Кутии“, където всеки един от участниците разказа лична история от своя живот. През цялото време гримьорът не си затвори устата и не спираше да подхвърля хапливи реплики към всички. Това доста ядоса Петко, който предупреди Кулагин да не се заяжда с него, както и с останалите съквартиранти, за да си няма проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Кулагин доведе Диона до нервен срив (Рапърката иска да напусне „ВИП Брадър“ заради него)”

  1. zlatena

    сеп. 14. 2018

    Валентина Курвагина е руски гей създаден от обратна мъжка сперма

Добавете коментар