Бриджит Макрон в ново амплоа (Първата дама се снима в сериал)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон се снима в любимия си сериал

Бриджит Макрон се снима в сериал. Съвсем скоро ще видим първата дама на Франция в ново амплоа. Г-жа Макрон е поканена в телевизионен минисериал. Тя ще се появи в епизод на „Съблекални“, който ще бъде излъчен в събота, пише dir.bg. Действието в сериала се разиграва в спортен клуб за хора в неравностойно положение. Сега тече осмия му сезон.

В епизода в събота първата дама на Франция ще изиграе самата себе си. „Научихме, че г-жа Марон е голям фен на сериала. И тъй като тя го харесва, я попитахме дали иска да участва в него“, разказва Ада Абдели, автор на сериала и един от актьорите в него.

В епизода Бриджит Макрон ще влезе в съблекалните на плувци и ще разговаря с тях. Тя ще бъде с небесносин костюм. С такъв г-жа Макрон беше облечена при встъпването на съпруга й Еманюел Макрон в длъжност през май 2017-та.

Първата дама на Франция не се страхува да експериментира с цветовете и облеклото си. Тя винаги е била пример за стил и елегантност. Дори когато е с маратонки, Бриджит изглежда ослепително. Припомняме, че преди няколко седмици на официално събитие за откриване на детска болница тя заложи именно на удобни маратонки, а не на високи токчета.

Г-жа Макрон споделя, че страшно много се страхува от резултата от изявата си, въпреки че и преди се е появявала пред публика докато е била учителка.

Самият Еманюел Макрон също се е повявал в документален филм за кратко. Филмът се казва „Преходът“ и е посветен на събитията във Франция през 1968-ма година. Режисьори са Ромен Гупил и Даниел Кон-Бендит. Фимът беше представен извън конкурсната програма на кинофестивала в Кан.

Бриджит Макрон се снима в сериал сн. Flickr

Бриджит Макрон се снима в сериал сн. Flickr

Сериалът „Съблекални“ се излъчва по френската телевизия вече 8-ми сезон. А г-жа Макрон всички французи ще могат да видят тази събота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар