Не е за вярване! Вижте как е изглеждал Валентин Кулагин преди (ГОРЕЩО ФОТО)

Гласувайте за статията

Преди да стане известен Кулагин е бил „нацепена батка“

Приятел на Валентин Кулагин от детските години разкрива как е изглеждал коафьорът, преди да стане известен.

Колкото и да не ви се вярва към днешна дата Валентин Кулагин няма нищо общо с това, което е бил преди.
Уникалните снимки, предоставени от неговия приятел разкриват невероятната метаморфоза. От тях става ясно, че преди години Валентин Кулагин е бил „нацепена батка“, който поддържал стегнато тяло с редовни тренировки във фитнеса.

Валентин Кулагин

Преди да стане известен Кулагин е бил „нацепена батка“

Източникът разкрива пред „Флагман“, че метаморфозата на Валентин Кулагин станала, след като се запознал с богат руски бизнесмен. От думите му става ясно, че въпросният бизнесмен има голям салон за красота в Москва.

Кулагин заминал за известно време за Русия и когато се върнал от там вече изглеждал по съвсем друг начин. Според въпросния приятел, той се е подложил и на някакви процедури за отслабване, тъй като разликата била драстична.

Освен това след завръщането си от Русия, той разполагал с доста пари и бил променил коренно отношението си. Тогава Валентин Кулагин забравил за старите си приятели и сменил не само компанията си, а и целия начин на живот.

В заключение приятелят от детските години на Валентин Кулагин посочва, че той винаги е искал да се отличава от другите и да бъде известен, и в крайна сметка е постигнал целта си, пише pik.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар