Нора Недкова унижи Розмари (Ето как се заяде с нея)

Нора Недкова унижи Розмари (Ето как се заяде с нея)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова захапа Розмари

Нора Недкова унижи Розмари. Плеймейтката хареса новата си длъжност и се зае да въвежда ред във „ВИП Брадър“. Нора организира събрание, на което трябваше да се решат някои важни въпроси, свързани с почистването и други задължения в Къщата. Тя се извини, че не се е облякла подобаващо за такава среща, както изисква етикета, но облеклото й едва ли притесни съквартирантите й. Те по-скоро останаха изненадани от решенията на своя президент, както и от речника й.

По всичко личи, че Нора се чувства доста добре в ролята си на президент на Норландия. „Аз съм си родена лидер и президент“, заяви тя пред събралите се съквартиранти като допълни, че са се събрали, за да вземат важни решения за управлението на „малката им общност“.

„Поради неуважение, поради грубост и умаловажаване на някои от участниците, взех решение да отстраня от длъжност моя заместник Валентин Кулагин. Затова днес сме се събрали да изберем нов“, заяви своето решение Нора пред всички. Следващите думи на плеймейтката обаче накараха всички да избухнат в смях. „Това е първа точка от дневния член“, каза тя.

Нора се опита да се оправдае с това, че тя измисля законите в Норландия, но това продължи да предизвиква смеха на съквартирантите. Докато всички се хилеха неутешимо, Кулагин заяви, че от 10 часа подава оставка.

Длъжности

И тъй като не можаха да постигнат съгласие по първия „член“ от дневния ред, съквартирантите се заеха с другите важни въпроси за решаване. Втора точка от заседанието бе да се определи длъжността за всеки един за общите помещения. Като лидер на групата Нора предложи своите услуги в правенето на обяда и обеща да сготви пълнени чушки и баница на съквартирантите си.

Мира Добрева изрази своето мнение за каналите в банята и Нора единодушно реши Стефан и Папи Ханс да се заемат с тяхното почистване. „Розмари, ти поемаш длъжността – миячка на тоалетните“, обяви Недкова своето категорично решение. „Това е шега, разбира се… ти ще бъдеш санитарката…“, замаза положението Нора с усмивка.

Нора Недкова унижи Розмари докато гласуваха за дневния ред в Къщата сн. Фейсбук

Нора Недкова унижи Розмари сн. Фейсбук

Вижда се, че Недкова не обича да има конкуренция за мъжките сърца. Още вчера тя се опита да се възползва от положението си в Къщата и да накара Розмари цял сезон да яде пюре. Днес тя нарече световноизвестния модел – „миячка на тоалетни“. Недкова очевидно гледа да си разчисти пътя от конкуренцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар