Кулагин на война с Диона заради Нора Недкова (Вижте)

Кулагин се нахвърли върху Диона заради Нора Недкова сн. Фейсбук
0

Кулагин се сдърпа и с Диона

Кулагин продължава да предизвиква скандали. Освен с Нора Недкова, той се сдърпа и с другите съквартиранти. Гримьорът не спря да се заяжда с останалите съквартиранти. Той обвини Нора и Диона, че са влезнали в коалиция срещу него и дори предложи да отстъпи поста си на вицепрезидент на рапърката.

Кулагин си позволи да каже на Диона, че е неизвестна и никой не е чувал за нея. Това, което обиди най-много певицата обаче бяха думите му, че я гримират нейни приятелки за без пари. Оттегляйки се в спалнята заедно с Нора, Диона каза, че Кулагин лично й е звънял, за да й предложи да я гримира безплатно. „Аз съм единственият човек дето го подкрепя и го защитава… и той защо ми скача одеве…“, чуди се рапърката пред Нора Недкова.

Тя сподели също с плеймейтката, че преди влизането си в Къщата, Кулагин е искал от Диона да сключат коалиция, да си намислят знаци и да номинират Нора. Певицата обаче е категорична, че ще ще номинира гримьора. И въпреки че правилата на „ВИП Брадър“ забраняват на съквартирантите да говорят помежду си за номинации, Нора и Диона това не ги притесни въобще.

Двете продължиха да обсъждат своя вече общ враг и да замислят пълен план как да се отърват от него. Според рапърката Кулагин се опитва да изпъкне на „гърба на другите“. „Не, съжалявам, аз няма да съм средството му за изпъкване“, категорична е певицата.

Кулагин от своя страна попита Диона защо досега в песните си оплюва такъв тип жени като Нора, а сега сключват коалиция с нея. Рапърката се оправда с това, че не е споменавал имена в песните си.

Кулагин се нахвърли върху Диона заради Нора Недкова сн. Фейсбук
Кулагин се нахвърли върху Диона заради Нора Недкова сн. Фейсбук

Заради Нора Недкова, Кулагин успя да се скара и с Диона, само защото, тя защити плеймейтката. С голямата си уста гримьорът си навлече доста врагове в Къщата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.