Слави Трифонов бесен на bTV: Няма да прости тази гавра!

Слави Трифонов бесен на bTV: Няма да прости тази гавра!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов е вбесен на ръководството на медията!

Чистка в студиото си стартира Слави Трифонов. Причината е, че се оказа заврян в малко студио, което повече прилича на килер. И по разбираеми причини в него няма място за целия бенд, както и за гости на предаването. Което стартира тази седмица.

Слави Трифонов

Слави Трифонов бесен, че му взеха студиото

За 18-те години на екран Дългия е имал едно от най-големите студиа в нюзрума на медията. Преди дни ръководството на Би Ти Ви оряза неколкократно размера на студиото и остави шоумена да води в нещо, подобно на кутия за обувки.

Стартът на новия сезон започна само с две балерини, защото за целия балет „Магаданс” просто нямаше пространство.

„Добър вечер, уважаеми зрители“ – започна гологлавият. И продължи: – За съжаление трудно бих казал добър вечер и на вас, скъпи гости в студиото, защото нямам гости.“

Слави Трифонов стартира с видима ирония, но после бързо се взе в ръце. И започна да нищи злободневните теми за ситуацията в страната. Нетипичното му студио бе осветено вместо с ярки прожектори, с приглушена светлина. Така точният размер на пространството трудно се забелязваше.

На зрителите обаче направи впечатление, че липсваше и голяма част от Ку-ку бенд. На работа бяха само четирима от оркестъра.

„Така ще сме, ще работим на смени явно, защото не можем да се съберем всички“, опита да се шегува Слави. Но и за слепите стана ясно, че изобщо не е доволен от обстановката и положението.

Вечерта продължи със скечове на Краси Радков. Комикът не пропусна да се посмее на гърба на работодателя си.

„А вие тук имате ли си тоалетна?“, започна Радков.  А Слави Трифонов отвърна ожесточено: „Не, стискаме, защото нямаме тоалетна“.

Дългия не пропусна да отбележи, че интимността в студиото се усеща повече от обикновено. „Ако кихна, ще отнеса целия бенд, толкова сме си близки и интимни“, обяви шоуменът.

След като колегите му започнаха да го кодошат, че използва студиото на Петя Дикова гологлавият шоумен заплаши, че ще започне сезона с големи уволнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар