Тъстовете на Джино не искат да чуят за него: Годежът му с лекарката върви към провал!

Тъстовете на Джино не искат да чуят за него: Годежът му с лекарката върви към провал!
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана ще си има големи ядове с тъстовете!

Джино Бианкалана върти забранена любов.Родителите на д-р Кристияна Канева не одобряват връзката й с брадъра. Те забранили на дъщеря си да се сгодява за емигранта от Чикаго. Така слуховете за брак са нереални, а татуираните халки на безименните им пръсти – просто проява на силни чувства.

Джино

Джино се оказа мразен от родителите на годеницата си

До годеж няма да се стигне, тъй като родителите на красивата Кристияна изобщо не го одобряват за зет, коментират запознати.

Те се потрисали, че Джино Бианкалана имал връзки с престъпния свят. Но най-много се тревожели от слуховете, че Джино завличал жени за пари. Заради което семейство Каневи се притеснявали, че Джино искал да се ожени за красивата им дъщеря единствено заради фамилното богатство.

Съмнителният профил на кандидат-жениха се допълвал и от негативното съмнение, че Джино има ромска жилка. Според светската клюка Гино Ташев, както е истинското име на Джино е тръгнал от циганското гето.

Заедно с родителите заминал за Чикаго преди 20 години, но и там той залитал трайно по „тънката част”. Освен това името му бе забъркано с известна банка, която точела кредитни карти.

Според БГ общността в САЩ Джино бил замесен в чикагска афера за източване и на банкови сметки. Като един от съквартирантите във Вип Брадър той бе обвинен, че е завлякъл екс съпругата си Дейна Бианкалана с огромна сума.

С яркото си и недотам чисто минало родителите на д-р Канева не го искали за зет. Но въпреки негативното им отношение секси докторката била влюбена в него и нямала намерение да го зареже.

Двамата се запознали в болница „Света София”, където Джино ходел заради манипулации на болния си крак. Любовта им пламнала малко след смъртта на баща му – Георги Ташев, в лечебното заведение. Именно готината Кристияна го извадила от депресията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар