Претрепаха гаджето на Сузанита: Тя е в тотален шок!

Претрепаха гаджето на Сузанита: Тя е в тотален шок!
5 (100%) 1 vote

Сузанита не спира да рони сълзи по изгората си, който беше жестоко пребит!

Скандалната изпълнителка Сузанита потъна в сълзи. Гаджето й Александър бил жестоко пребит в родния му град Велинград. Младежът заработва като охрана. Попаднал в тежката свада, той се оказал в центъра на мелето.

Сузанита

Гаджето на Сузанита – Сашо беше пребит от непознати типове в дискотеката

Любимият на скандалната Сузи Мурад започнал да псува останалите, след което отнесъл шамари, ритници и се оказал с пукнати ребра. Ексцентричната изпълнителка се притеснила не на шега от инцидента. Само че родителите й забранили да замине за курортния град, докато нещата не се уталожат.

Само че Сузи не останала дълго да скърби за гаджето си. Въпреки че била обляна в сълзи, та заминала на море в Елените. От морето палавата изпълнителка не пропусна да пусне няколко снимки.

Определено от тъгата й няма и помен, злобеят тези, които не я долюбват. На фотосите си личи, че Сузанита не е останала сама, за да си ближе раните. Тя отново е в компанията на момче, което е непознато за широката общественост.

Не се знае дали двамата са само приятели и той й бърше сълзите по гаджето й или между тях има нещо повече. Много скоро истината ще излезе наяве, още повече че щерката на Орхан Мурад сама ще си признае истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар