Венци Мицов вече получава стомашни киселини от хорската глупост!

Музикантът и общественик Венци Мицов представи пълната и съвсем реална картинка на съвременното общество в България. Ами да, страшничко изглежда, но сме сигурни, че доста хора ще се познаят. Дори и да не си го признаят на глас. Ето какво заяви Венци Мицов: [caption id="attachment_565916" align="aligncenter" width="300"]Венци Мицов Венци Мицов изригна отвратен[/caption]

"Тоя микрокосмос, в който живеем наистина започва да предизвиква стомашни киселини. Понеже не мислим с главите си, а с помощта на някакви формули, сме започнали да слагаме всяко нещо в някакъв начертан коловоз и да го пускаме по наклона.

Така например: - ако не харесваш прайда си хомофоб (нищо, че може да одобряваш гей браковете например, но да не харесваш манифестации) - ако не одобряваш шегите с православието, си наци и консерва (нищо, че може и да си атеист и пак да не одобряваш шегите с вярата на хората) - ако не споделяш идеята за интернационализъм на либералите, си консерватор (нищо, че се разминаваш драстично с консервативните ценности) - ако не спореляш трескаво - малоумната радост по всичко, което носи клеймо Обама - Хилъри Клинтън - то непременно си фен на Тръмп - ако не одобряваш замирисалото на нафталин анти соц говорене, задължително си комуняга - ако не споделяш трескавата радост от четене на Дневник и Медияпул си задължително фен на Пеевски - ако не си сигурен, че ИК е решението на склнността ни към насилие, си задължително противник на ИК и после виж по - горе - нацист, консерватор, комунист, социалист, хомофоб - ако не споделяш глуповатите пърформанси на "Могъщите три", си задължително от MAFIQTA (нищо, че може да смяташ, че идеите са добри, но пърформансите са измислени на 3 ракии и смъркане на Кале) Днес седим и се чудим в кой коловоз да влезем. И ако никой от двата възможни не ни уйдисва, започва най - големият проблем - всички започват да ви ненавиждат, защото светът им е черно - бял, мозъците им - спаружени от предъвкване на чужди идеи, а устите им - изговарящи чужди думи "с дъх неприятн на чужди уста".

Когато излезе първият либерален хит на АзисТ - "Мотел" си спомням, че прочетох три статуса на трима красиво - умни. Статусите бяха различни, но и в трите имаше едно и също изречение - "До момента Азис има 1 000 000 гледания и продължават да растат".

Не, не вярвам тримата красиво - умни да са преписвали един от друг (приятели са ми и не мисля, че преписват). Просто коловозът си казва думата. По тоя коловоз това са мислите, които могат да ви дойдат. И в заключение да ви кажа - живеем във време, в което да имаш собствени идеи за живота не е ОК. В това време особеното мнение е лукс, който трябва да сте готови да платите. Имате два варианта. Единият е да заквичите в общия хор и да почувствате общност около себе си, която заедно с вас ще квичи чужди думи. А другият - да бъдете себе си каквото и да ви струва това. Впрочем - за протокола - спрях да ходя на протестите срещу Орешарски в денят, в който някой реши процесията да обикаля пред западните посолства и да ръкопляска.

Ами не, аз не ръкопляскам по команда от няколко добри женици и няколко тъжни момъка. И няма да ръкопляскам на влак, засилил се по коловоза надолу... А сега желая приятен, полезен и инфантилно - радостен ден!", написа Венци Мицов.