Кристина Патрашкова направи на пух и прах някои от съквартирантите

Гласувайте за статията

Журналистката вече пусна в действие острия си и безпощаден език

Журналистката Кристина Патрашкова унизи жестоко някои от съквартирантите.

Сред тези попаднали под прицела на устатата журналистка бяха фитнес инструктора Ричард Величков. Кристина Патрашкова посочи, че в новия сезон на риалитито има няколко интересни сюжета. Тя не скри, че нейната любима тема, са плеймейтките. В този ред на мисли тя подчерта, че най-накрая под покрива на къщата на ВИП Брадър има и „мъжка плеймейтка“.

Кристина Патрашкова

Журналистката вече пусна в действие острия си и безпощаден език

Кристина Патрашкова веднага побърза да уточни, че има предвид фитнес инструктора Ричард Величков. Тя обаче дори не си беше направила труда да му запомни името. Едва ли за някого е изненада, че откакто са прекрачили прага на къщата, едни от най-оплюваните съквартиранти са именно Ричард и Нора Недкова.

Кристина Патрашкова не скри, че веднъж е разговаряла и с Валентин Кулагин. Тя го определи като „хладнокръвно момче“. Според нея нищо не е в състояние да го нервира и да го извади от равновесие.

В предаването „На кафе“, Патрашкова не пропусна възможността да коментира и колежката си Мира Добрева. Според нея Добрева е твърде емоционална личност и няма да спре да реве по време на участието си. Патрашкова не скри, че недоумява как човек като нея би могъл да диктува правилата в къщата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар