Няма да повярвате колко пари ще прибере Ева от „Тоника“ от участието си във ВИП Брадър

Няма да повярвате колко пари ще прибере Ева от „Тоника“ от участието си във ВИП Брадър
4 (80%) 1 vote

Вдовицата на Гого ще прибере колосална сума

Зрителите на ВИП Брадър останаха без думи, след като научиха каква сума ще прибере Ева от „Тоника“ за участието си в риалити формата.

Според информация от кухнята на ВИП Брадър, Ева ще прибере колосална сума за участието си в риалити формата. След като станало ясно, че Николета Лозанова, чието име бе спрягано от доста време насам като един от евентуалните участници във ВИП Брадър отказа категорично да влезе в къщата, продуцентите се видяха в чудо. Мълвата носи, че хонорарът на Ева възлиза на стойност 500 хиляди лева.

ВИП Брадър

Вдовицата на Гого ще прибере колосална сума

На практика те нямат реално изявена звезда под покрива на къщата. Вероятно именно отказът на Николета Лозанова е подтикнал продуцентите на ВИП Брадър да отправят гореща покана към Ева от „Тоника“. За никого не е тайна, че двете с Ваня Костова не могат да се понасят. Напрежението помежду им се усети още в първите минути от старта на риалитито.

Първа в къщата влезе Ваня Костова, а веднага след нея продуцентите наредиха именно Ева. Ваня Костова разказа страшни истории за бившата си колежка от „Тоника“ във визитката си за ВИП Брадър. При влизането на Ева, тя дори не отговори на поздрава й.

По всичко личи, че около двете ще се заплетат страшни интриги. Според запознати не е изключено двете не само да изкарат на показ кирливите си ризи от миналото, а и да се стигне до физическа саморазправа.

И като стана въпрос за саморазправа, да не забравяме и за скандалната плеймейтка Нора Недкова, която обеща, че ще разхвърчи екстеншъните на Валентин Кулагин, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар