Горещо разкритие за наследника на Корнелия Нинова

Гласувайте за статията

Няма да повярвате с кого дели един офис Рафаел

На бял свят излезе горещо разкритие за наследника на лидера на БСП Корнелия Нинова – Рафаел.

Запознати издават, че тези дни синът на Корнелия Нинова е отлетял отново към Щатите, тъй като летният му отпуск е свършил. В продължение на един месец той бе на гости на родителите си. От близкото обкръжение на Корнелия Нинова издават, че Рафаел бил неотлъчно до майка си през това време.

Корнелия Нинова

Няма да повярвате с кого дели един офис Рафаел

Вероятно мнозина от вас са забелязали, че лидерът на БСП развеждаше наследника си по различни партийни събития, за да го запознае лично с останалата част от ръководството и симпатизантите на партията.

Корнелия Нинова се появи заедно със сина си на традиционния събор на Петрова нива, където ежегодно се отбелязват годишнините от Илинденско-Преображенското въстание.
Лидерът на БСП много искала Рафаел да удължи престоя си в България, но това било невъзможно. Той й обяснил, че за да запази мястото си в една от най-богатите банки в света – тази на милиардера Ротшилд, не бива да прекалява с почивките.

За никого не е тайна, че 25-годишният син на Корнелия Нинова е финансов анализатор в „Голдман Сакс“. Горещата новина е, че отскоро той си партнира в работата не с кого да е, а с бившия премиер на Португалия – Жозе Мануел Барозу.
Бившият председател на Европейската комисия и синът на Нинова делят общ офис в централната банка, намираща се на пъпа на Ню Йорк.

Запознати издават, че неотдавна синът на Корнелия Нинова получил поощрение, което се отразило сериозно върху годишната му заплата. Само за справка да отбележим, че до неотдавна месечното възнаграждение на Рафаел възлизаше на стойност около 30 хиляди лева, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар