Бивш любовник на принцеса Даяна издъхна в страшни мъки Преглеждания: 2919

0
Оценете този post

Той е издъхнал в дома си във Франция

Британските медии информират, че една от бившите изгори на покойната принцеса Даяна е напуснал този свят в страшни мъки.

Става въпрос за тайния любовник на принцеса Даяна – Оливър Хоаре. Според запознати 73-годишният Хоаре е издъхнал в дома си във Франция. Бившата изгора на принцеса Даяна се е превърнал в поредната жертва на коварно онкологично заболяване.

Оливър Хоаре е един от най-известните търговци на предмети на изкуството.
Отношенията му с покойната принцеса Даяна процъфтяват в края на 90-те години на миналия век. Той обаче никога не признава публично аферата си с нея.

Оливър Хоаре, който е баща на три деца, бе женен за дъщерята на френски петролен магнат – Даян де Валднер.
През 1995 г. принцеса Даяна заяви в интервю за Мартин Башир, че понякога се е случвало да звъни на Оливър Хоаре.

Тогава тя подчерта: „В период на шест до девет месеца съм звъняла няколко пъти на Оливър Хоаре, но със сигурност не по обсебващ начин, не.“. кралският биограф обаче твърди съвсем различно от това, което казва тогава принцеса Даяна.

От думите му става ясно, че принцеса Даяна е полудяла от скръб, когато разбрала, че е бременна от Хоаре и трябва да направи аборт. През 2005 г. Хоаре бива въвлечен в разследването на финансови сделки на шейх Сауд Ал Тани от Катар, който е най-големият колекционер на изкуство в световен мащаб.

Фактите сочат, че бившият любовник на принцеса Даяна е продал на шейха произведения на изкуството на стойност, надхвърляща 20 милиона паунда, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.