Новият сезон на „Събуди се“ изненада приятно зрителите

През новия сезон ще бъде разкрита реалността за демографската криза в страната
0

През новия сезон ще бъде разкрита реалността за демографската криза в страната

Съботно-неделният сутрешен блок на Нова тв – „Събуди се“, се завърна в ефир.

„Събуди се“ изненада зрителите си с обновена визия за новия телевизионен сезон. Стартът на „Събуди се“ бе посветен на примата на родната естрада Лили Иванова.

Проектът бе разгърнат в рубриката на Ива Софиянска „Да обичаш Лили“. Той даде възможност на зрителите на предаването да видят примата на българската естрада в съвсем друга светлина. Тя бе представена през погледа на музикантите, за които е огромна чест да застанат редом до нея на сцената.

"Събуди се"
През новия сезон ще бъде разкрита реалността за демографската криза в страната

Те посочиха, че не само професионалният, а и голяма част от личния им живот е белязан от безкомпромисните стандарти на изпълнителката на множество хитове Лили Иванова.
Веселин Веселинов-Еко дори сподели, че родната му майка се е убедила в таланта му едва тогава, когато е започнал да работи с примата.

Беквокалистките от триото LaTiDa пък споделиха, че често пъти получават от примата и модни съвети, при това напълно безплатно.
Ива Софиянска разпита и пианиста Оги Енев, цигуларя Орлин Цветанов, китариста Ангел Дюлгеров и барабаниста Росен Ватев.

Втората част на проекта на „Събуди се“, ще бъде излъчена на 15 септември. В него тонрежисьорът Ангел Попов – Ачо ще разкрие любопитни подробности, свързани с 30-годишното му приятелство с Лили Иванова.

След като преди броени дни Лора Крумова даде живот на втората си рожба, предаването ще бъде поверено изцяло в ръцете на Мира Иванова, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.