Нора Недкова счупи тъпомера!

Гласувайте за статията

Плеймейтката надмина по „знания“ дори и Черната Златка

Плеймейтката Нора Недкова, която е един от съквартирантите в къщата на ВИП Брадър, успя да счупи тъпомера още в началото на новия сезон.

Несъмнено Нора Недкова не само успя да избие рибата, а да задмине дори и Черната Златка със „знанията“ си.
Плеймейтката определено успя да остави без думи всички с дефиницията, която даде за думата „прокурор“.

Нора Недкова

Плеймейтката надмина по „знания“ дори и Черната Златка

На въпроса на Големия брат: „Какво е прокурор, Нора?“, тя отвърна: „Ами, какво е, знам какво е, нужно ли е да казвам. Значи, когато има някоя създала ситуация, той трябва да я преведе на прост език“. Казано с други думи според Нора Недкова, прокурорите са един вид преводачи, които обаче задължително трябва да преведат създалата се ситуация на прост език.

Разбира се отговорът на блондинката накара най-големият й враг Валентин Кулагин да се опули, а Големият брат остана повече от шокиран. След тази случка Големият брат реши, че е редно да обясни какво наистина прави човекът, заемащ тази длъжност.

Блондинката на свой ред се оправда, че това сигурно го пише в Гугъл и побърза да сподели, че не е завършила право.
Нора Недкова и вицето й – Валентин Кулагин разпределиха важните роли в къщата и лишиха някои от съквартирантите от привилегии.

Заради тяхната дума до края на формата Божана ще трябва да се къпе с ледена вода, а Константин Трендафилов – да спи на двора.
Същевременно Нора Недкова провъзгласи себе си за главен прокурор и получи превилегията да номинира трима души.

Валентин Кулагин пък й го върна като гласува нейната специална храна да бъде пасирана и да я получава под формата на пюре, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нора Недкова счупи тъпомера!”

  1. Симо Пешев

    сеп. 12. 2018

    Айде, стига, бе!! За какво и е да знае що е това „прокурор“??? Я вижте какви сочни джуки има, а знаете ли какви „свирки“ върти??? И какво пухкаво секси дупе има, и който си е поискал – не отказва!!!! Какво си мислите – така се става „плеймейтка“ !!!!

Добавете коментар