Нора Недкова крои пъклен план за…

Гласувайте за статията

Блондинката се закани, че ще изкара на показ кирливите ризи на Кулагин

Плеймейтката Нора Недкова скрои коварен план броени минути, след като прекрачи прага на къщата на ВИП Брадър.

Потърпевш от този коварен план ще е един от съквартирантите й. Вероятно вече се досещате, че този, на когото се закани Нора Недкова, е Валентин Кулагин. Плеймейтката бе категорична, че не само ще извади на показ кирливите му ризи, а дори ще стигне до физическа саморазправа с него.

Нора Недкова

Блондинката се закани, че ще изкара на показ кирливите ризи на Кулагин

Нора Недкова се изправи очи в очи с един от най-големите си врагове Валентин Кулагин още с влизането си в къщата. Именно това бе и зелената светлина, която вкара под един покрив плеймейтката и фризьора. Двамата обещаха, че ще нажежат напрежението в къщата до краен предел.

Припомняме, че само ден преди старта на ВИП Брадър, Нора Недкова заяви пред „България днес“, че Валентин Кулагин не е истински мъж. Тя дори се закани, че ще накара екстеншъните му да се разхвърчат в къщата.

Същевременно Нора Недкова бе категорична, че това не може да се случи с нейните удължения на косата, тъй като те са изключително здрави. Блондинката подчерта, че никога не би поръчала на някого да набие Кулагин, тъй като е истинска дама и не прави такива неща. Тя даде да се разбере, че нейното най-силно оръжие са думите и именно чрез него ще действа в лютата битка с Валентин Кулагин, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар