Грандиозен скандал разтърси къщата на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Нора Недкова надскочи сянката си още с влизането в къщата

Едва няколко дни, след като къщата на ВИП Брадър бе населена от съквартиранти, покривът й бе разтърсен от грандиозен скандал.

Още от първите минути на новия сезон на ВИП Брадър стана ясно, че в къщата ще се преплитат скандали, претенции и разбира се… порядъчна доза наглост.

ВИП Брадър

Нора Недкова надскочи сянката си още с влизането в къщата

Само няколко часа, след като прекрачи прага на къщата на ВИП Брадър, плеймейтката Нора Недкова, която бе обявена от Големия брат за президент, започна да се тръшка и да наглее.
Блондинката е пожелала да й бъде осигурено звукоизолирано помещение, в което да може да спи на спокойствие.

Разбира се това, което ВИП Брадър предостави на плеймейтката далеч не бе по вкуса й. тя веднага вдигна патардия до небесата и започна да мрънка на Големия брат. В изповедалнята й бе казано, че ако успее да се споразумее с останалите съквартиранти, може и да смени мястото си за спане.

Нора Недкова обаче бе категорична: „Не мога да спя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма как да си побера всички куфари в една стая.“. Пред останалите тя поде драматизирайки, че дори няма къде да се влезе.

Нора Недкова веднага се отправи към отделното помещение с баня, което обаче е предвидено за Валентин Кулагин и Константин Трендафилов. Недкова бе възмутена от това, че уж е президент, а не й се предоставят никакви екстри, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар