Новият сезон на ВИП Брадър надмина всички очаквания

Гласувайте за статията

Ваня и Ева са в изключително обтегнати отношения

Новият сезон на риалитито ВИП Брадър надмина всички очаквания.

Още в самото начало Ваня Костова разкри горчивата истина за Ева от „Тоника“. От думите на Ваня Костова става ясно, че двете с Ева никога не са били в добри отношения, дори и по времето, когато и двете са били част от „Тоника“.

ВИП Брадър

Ваня и Ева са в изключително обтегнати отношения

Ваня Костова твърди, че с Ева никога не са били в добри отношения, тъй като се занимавала с черни магии. Голяма част от зрителите останаха възмутени от Ева и най-вече от това, с което се занимава. Те обаче са категорични, че това й деяние няма да остане ненаказано. Дори според някои загубата на съпруга Гого е именно в резултат от действията й.

Тези разкрития Ваня Костова направи във визитката си още на влизане в къщата на ВИП Брадър и допълни, че поради тази причина е напуснала „Тоника“. Припомняме, че веднага след Ваня Костова в къщата на ВИП Брадър влезе и Ева, която категорично отрече думите й. Ева подчерта, че няма никаква представа каква е причината, поради която Ваня Костова напусна „Тоника“ още преди години.

Ева подчерта, че Ваня им е била колежка до 2001 година и в никакъв случай не е вярно, че е напуснала формацията заради нея и покойния й съпруг Гого.
По всичко личи, че по време на престоя им във ВИП Брадър ще прехвърчат доста искри между двете, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар