Драма с бебето на Деси Банова

Гласувайте за статията

Синоптичката ражда до дни

Както вече стана ясно синоптичката на Нова тв – Деси Банова ще роди до дни втората си рожба.

Второто дете на Деси Банова е обща рожба с президента Росен Плевнелиев. Преди броени дни Плевнелиев разкри, че наследникът им ще се появи на бял свят до броени дни. В ефира на Би Ти Ви обаче той разкри, че има известна драма около името на бебето.

Деси Банова

Синоптичката ражда до дни

Плевнелиев разкри, че на този етап все още не са взели окончателно решение за името на бебето. Той обаче побърза да допълни, че окончателното решение е в ръцете на Деси Банова и дори той самият все още не е наясно с избора й.

Плевнелиев бе категоричен, че двамата с Деси Банова не желаят да налагат дневния им ред и щастието, нито това, което се е изсипало на главите им в чисто човешки аспект. Не парадират и с голямата си любов, както и с очакването на общия им наследник, който е плод на тази любов.

Плевнелиев подчерта, че не търсят вниманието на таблоидите, нито първите страници на изданията. Според него, двамата с Деси Банова са изключително скромни личности, които вървят заедно напред, хванати за ръка.

Така или иначе връзката му със синоптичката стана обществено достояние през миналия ноември. Тогава двамата обясниха, че искрата на любовта е пламнала помежду им близо половин година преди това, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Драма с бебето на Деси Банова”

  1. отец Нафарфорий

    сеп. 12. 2018

    Чехълчо!!! Така трябва да го кръстят!!!! Аз ще покръстя, а Господ здраве да му дава!!!!

Добавете коментар